مجله آموزشی

آوریل 25, 2024

سوکرالوز: شیرین کننده مصنوعی در صنایع غذایی

در سال‌های اخیر، استفاده از شیرین‌کننده‌های مصنوعی در صنایع غذایی به یک روند رو به رشد تبدیل شده است. […]
آوریل 14, 2024

کاربرد رنگ کارامل خوراکی در صنایع غذایی: از دسرها تا نوشیدنی‌ها

یکی از محبوب ‌ترین و کاربردی‌ ترین رنگ‌های طبیعی در صنایع مختلف غذایی رنگ کارامل خوراکی است. این رنگ […]
آوریل 7, 2024

سرم دکستروز، محلول زندگی بخش: بررسی جامع موارد استفاده آن

مقدمه سرم دکستروز، محلول حیاتی و موثری است که نقش بسزایی در حفظ تعادل بدن ایفا می‌کند. این محلول […]
مارس 17, 2024

آموزش استفاده از جوش شیرین برای دندان + نکات مهم

یکی از رایج‌ترین مواد اولیه صنایع غذایی جوش شیرین یا بی‌کربنات سدیم است که در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود. […]
مارس 14, 2024

آشنایی با ۲۰ کاربرد گلیسیرین در صنایع و مصارف خانگی

گلیسیرین یک نوع الکل قندی آلی است که به صورت یک مایع غلیظ و چسبنده فاقد رنگ و عطر […]
مارس 10, 2024

تفاوت پودر ژلاتین خوراکی و ژلاتین ورقه‌ای + روش مصرف هر کدام

ژلاتین یک ماده اولیه صنایع غذایی است که به عنوان عامل ژل کننده و غلیظ کننده کاربرد دارد.تفاوت پودر […]
مارس 7, 2024

کاربرد زانتان گام در صنایع نان و شیرینی چیست؟

کاربرد زانتان گام در صنایع نان و شیرینی بیشتر از هر چیز به تولید محصولات فاقد گلوتن بر می‌گردد. […]
فوریه 22, 2024

۱۰ مزیت پودر ژلاتین برای صورت | روش تهیه ماسک ژلاتین خانگی

پودر ژلاتین از جمله مواد اولیه‌ای است که در بیشتر آشپزخانه‌ها پیدا می‌شود و برای تهیه ژله و دسرهای […]
فوریه 18, 2024

آشنایی با مهم‌ ترین کاربردهای جوش شیرین

جوش شیرین یکی از معدود مواد اولیه شیمیایی است که می‌توانید در کابینت ادویه و مواد مخصوص پخت و […]
فوریه 15, 2024

تفاوت های ژلاتین و پکتین در صنایع غذایی

ژلاتین و پکتین دو افزودنی غذایی هستند که از نظر ویژگی افزایش غلظت و ویسکوزیته، شبیه هم عمل می‌کنند. […]
فوریه 12, 2024

همه چیز درباره استفاده از اسید آسکوربیک در صنایع دارویی

اسید آسکوربیک نام شیمیایی ویتامین سی است که یکی از آنتی‌ اکسیدان‌های حیاتی در بدن انسان به شمار می‌رود. […]
فوریه 8, 2024

۵ کاربرد پکتین در قنادی + روش استفاده

پودر پکتین یک افزودنی غذایی با شیرینی ملایم است که در محصولات مختلف به عنوان عامل ژل کننده، بهبوددهنده […]