مجله آموزشی

سپتامبر 21, 2023

پودر کاکائو و کاربرد آن در صنایع غذایی

پودر کاکائو یکی از پر طرفدارترین طعم دهنده های غذایی است. این ماده اولیه غذایی در تولید شکلات به […]
سپتامبر 19, 2023

مزایا و کاربرد پکتین درمواد غذایی چیست؟

پکتین نوعی فیبر گیاهی قابل حل در آب است که در صنایع غذایی به عنوان عامل ژل کننده و […]
سپتامبر 17, 2023

کاربرد گوارگام در صنعت کاغذسازی

گوارگام یا صمغ گوار یک ماده طبیعی با خواص جذابی است که در صنایع گوناگون کاربردهای متفاوتی دارد. صنعت […]
سپتامبر 11, 2023

پودرکافئین و تأثیر آن بر بدن

بیشتر افراد صبح خود را با یک نوشیدنی گرم شروع می‌کنند. فرقی ندارد این نوشیدنی چای شیرین، هات چاکلت […]
سپتامبر 7, 2023

مونو دی گلیسیرید و کاربرد آن در صنایع غذایی

یکی از دسته های اصلی مواد اولیه غذایی امولسیفایر است که مونو دی گلیسیرید پودری در آن قرار می‌گیرد. […]
سپتامبر 3, 2023

اسید اسکوربیک در صنایع داروسازی

خرید اسید اسکوربیک برای فرآوری بسیاری از محصولات دارویی، به‌خصوص محصولات مراقبت پوستی ضروری به نظر می‌رسد. این ماده […]
آگوست 31, 2023

پتاسیم سوربات چیست؟ | کاربرد، مزایا و عوارض

خرید پتاسیم سوربات در کارگاه های صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده برای افزایش طول عمر محصول رایج است. […]
آگوست 10, 2023

کاربرد اسید مالیک در محصولات مراقبت از پوست 

اسید مالیک در پایان قرن هجدهم میلادی، در سال ۱۷۸۵ کشف شد و از آن زمان به نام جوهر […]
آگوست 7, 2023

کلسیم کلراید چیست ؟ فواید و مضرات

نیوساد، تامین کننده دو نوع کلرید کلسیم پرک با خلوص ۷۷ درصد و  کلسیم کلرید پودری با خلوص ۹۴ […]
آگوست 3, 2023

زانتانگام در محصولات مراقبت های پوستی

زانتانگام (Xanthan Gum) یا صمغ گزان یک قند پلیمری مشتق از دکستروز است که به عنوان عامل پایدارکننده یا […]
جولای 30, 2023

اسید لاکتیک و نقش آن در بدن

اسید لاکتیک یک نگهدارنده طبیعی است که در محصولات تخمیری مثل ماست و پنیر، نان و محصولات پختنی، شور […]
جولای 26, 2023

کاربردهای سوربیتول در صنعت

نیوساد، تامین کننده سوربیتول مصرفی صنایع غذایی است که برای خرید این ماده اولیه می‌توانید روی آن حساب کنید. […]