مجله آموزشی

جولای 23, 2023

تفاوت دکستروز خشک و آبدار

دکستروز؛ یک ماده اولیه غذایی قندی است که از ساقه ذرت تهیه می‌شود و از نظر شیمیایی با گلوکز […]
جولای 20, 2023

پودر پروتئین ایزوله سویا + کاربرد آن در بدنسازی

پروتئین ایزوله سویا، یک مکمل پروتئینی کامل است که افراد می‌توانند به دلایل گوناگون آن را جایگزین وی (ٌWhey) […]
جولای 16, 2023

سدیم سیترات و کاربردهای آن در صنایع غذایی

سدیم سیترات یا سیترات تری‌سدیم (Trisodium Citrate) که در صنایع غذایی با نام تجاری E331 شناخته می‌شود، پودری سفید […]
جولای 1, 2023

کاربرد سود پرک در صنعت غذایی

سود پرک با نام تجاری کاستیک سودا در صنایع مختلف کاربردهای گوناگونی دارد. در صنایع غذا و دارو به […]
ژوئن 29, 2023

کارامل و کاربرد آن در صنایع غذایی

غلظت رنگ کارامل حداقل دو و حداکثر شش برابر کاکائو است که باعث می‌شود نه فقط در کافی میکس […]
ژوئن 24, 2023

آسه سولفام در صنایع غذایی و کاربرد آن

آسه سولفام در صنایع غذایی به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی فاقد کالری شناخته می‌شود که از دهه ۱۹۸۰ […]
ژوئن 21, 2023

تفاوت پودرآسپارتام و آسه سولفام چیست؟

پودرآسپارتام و آسه سولفام اولین شیرین‌ کننده های مصنوعی هستند که در دهه ۱۹۸۰ میلادی مجوز مصرف عمومی گرفتند […]
ژوئن 17, 2023

بنزوات سدیم چیست؟ فواید و مضرات آن

بنزوات سدیم چیست و فواید و مضرات آن کدام است؟ اگر شما هم به دنبال پاسخ این سؤال هستید، […]
ژوئن 14, 2023

تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار

اسید سیتریک که با عنوان جوهر لیمو هم به فروش می‌رسد، یکی از رایج‌ ترین مواد اولیه صنایع غذایی […]
ژوئن 10, 2023

تاثیر اسید اسکوربیک برای سلامت و بهبود پوست

اسید اسکوربیک یک آنتی اکسیدان کاربردی در مراقبت پوستی، به خصوص در مقابل تشعشعات و رادیکال‌های آزادی که از […]
ژوئن 6, 2023

۵ کاربرد سوکرالوز درمواد غذایی

سوکرالوز یک شیرین‌کننده مصنوعی است که در طیف گسترده‌ ای از محصولات صنایع غذایی به عنوان جایگزین قند یا […]
می 21, 2023

پودر پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

پودر پکتین یک ترکیب آلی هیدروکلوئید با ساختار پیچیده است که در صنایع غذایی به عنوان یک افزودنی مجاز […]