مجله آموزشی

فوریه 12, 2024

همه چیز درباره استفاده از اسید آسکوربیک در صنایع دارویی

اسید آسکوربیک نام شیمیایی ویتامین سی است که یکی از آنتی‌ اکسیدان‌های حیاتی در بدن انسان به شمار می‌رود. […]
فوریه 8, 2024

۵ کاربرد پکتین در قنادی + روش استفاده

پودر پکتین یک افزودنی غذایی با شیرینی ملایم است که در محصولات مختلف به عنوان عامل ژل کننده، بهبوددهنده […]
ژانویه 21, 2024

خاصیت غلیظ کنندگی کربوکسی متیل سلولز در مواد شوینده

کربوکسی متیل سلولز (CMC) یک پودر سفید رنگ غیرسمی است که در صنایع غذا و دارو کاربردهای فراوانی دارد. […]
ژانویه 18, 2024

چطور از جوهر لیمو در شیرینی پزی استفاده می‌شود؟

اسید سیتریک آبدار که با نام جوهر لیمو هم شناخته می‌شود،‌ یکی از مواد اولیه صنایع غذایی است که […]
ژانویه 11, 2024

آشنایی با ۳۰ کاربرد گوارگام در صنایع

گوارگام یا صمغ گوار یک ماده اولیه غذایی است که در طب سنتی هند قرن‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت. […]
ژانویه 7, 2024

نکاتی که بایدقبل ازمصرف قرص ویتامین سی بدانید

ویتامین سی یک ماده مغذی بسیار مهم در رژیم غذایی روزانه است که نقش قابل توجهی در بسیاری از […]
ژانویه 4, 2024

معرفی تمام مزایا و معایب استفاده از گوارگام خوراکی

گوارگام خوراکی یک افزودنی غذایی رایج برای غلیظ کردن و افزایش ویسکوزیته محصولات است. این ماده اولیه غذایی سرشار […]
دسامبر 21, 2023

تاثیرات شگفت انگیز سرم ویتامین C برای پوست

سرم‌های پوستی برخلاف کرم‌ها و لوسیون‌ها که غلظت بالایی دارند، مایعات رقیق و سبکی هستند که برای تقویت و […]
دسامبر 18, 2023

راهنمای کامل خرید و استفاده از پودر پروتئین ایزوله سویا + قیمت

پودرپروتئین ایزوله سویا یک مواد اولیه مغذی و ارزشمند است که در صنایع غذایی کاربردهای متنوعی دارد. پروتئین سویا […]
دسامبر 14, 2023

اسید اسکوربیک و کرم ویتامین سی

کرم ویتامین سی یکی از محصولات مراقبت پوستی است که اگر تا به حال از آن استفاده کرده باشید، […]
دسامبر 10, 2023

همه چیز درباره گلیسیرین دارویی + مزایا و معایب

گلیسیرین یکی از مواد اولیه غذایی است که در دسته مواد طبیعی و آلی یا ارگانیک قرار می‌گیرد. با […]
دسامبر 7, 2023

کاربردهای صمغ زانتان در صنایع غذایی

غلظت یکی از ویژگی‌های تعیین‌کننده مواد غذایی است. برای مثال کیفیت سوپ، آش و انواع خورش‌های ایرانی حداقل تا […]