غلظت رنگ کارامل حداقل دو و حداکثر شش برابر کاکائو است که باعث میشود نه فقط در کافی میکس و نوشیدنیهای پودری از جمله هات چاکلت، حتی در کیکهای براونی هم نقش رنگدهی کارامل از کاکائو بیشتر باشد. کاربردهای کارامل از گذشته تا امروز در صنایع غذایی مختلف شناختهشده و محبوب بوده است.
این پست از نیوساد، وارد کننده رنگ کارامل روشن و تیره و تامین کننده مواد اولیه صنایع غذایی را دنبال کنید تا ببینید این افزودنی غذایی رنگ دهنده در ترکیب کدام محصولات صنایع غذایی به کار میرود.
این رنگ در صنایع غذایی از رنگ طلایی دلستر و نوشیدنیهای مالت گرفته تا شفافیت رنگ مشکی و قهوهای تیره نوشابههای گازدار، کیک و کلوچه و به خصوص نانهای جو که رنگ تیره دارند را در بر میگیرد. یک طعم و رنگ دهنده سنتی است که از حرارت دادن شکر به دست میآید.
کارامل یک رنگ غذایی طبیعی مثل زعفران و زردچوبه است که در نوشیدنیهای مایع مبتنی بر آب، اسید یا الکل به عنوان رنگ دهنده و امولسیفایر کاربرد دارد. کارامل برای پایداری بافت محصول در انواع محصولات پختنی به کار میرود.
ماده تشکیل دهنده بسیاری از آب نباتهای سنتی است و در نوشیدنیهای پودری و میکس مقادیری از آن برای رنگ و طعم دهی به محصول ارائه میشود.
تقریباً هر جا با یک محصول غذایی مواجه شدید که رنگ آن از زرد و کرم تا طلایی و قهوهای باشد، فرقی نمیکند یک بستنی باشد یا کیک اسفنجی دو لایه کاکائو و وانیلی، رنگ آن محصول به احتمال زیاد کارامل است.
در صنایع نوشیدنی جایگزینهای اندکی دارد و بیشتر محصولات غیرمیوهای حاوی این ماده اولیه صنایع غذایی هستند.
بهتر است توجه داشته باشید که کارامل علاوه بر رنگ دهنده بودن، به حفظ قوام محصول، جلوگیری از تهنشین شدن مواد تشکیل دهنده محصولات محلول و ساختار و بافت بهتر محصول غذایی کمک میکند. این رنگ یکی از معدود گزینههای موجود است که در انواع محیط محلول از محیطهای اسیدی گرفته تا الکلی و همچنین محصولات پختنی عملکرد پایداری دارد.
در ادامه این پست از نیوساد، تامین کننده رنگ کارامل نیگی و وارد کننده مواد اولیه صنایع غذایی بعضی کاربردهای رایج این رنگ طبیعی را در محصولاتی که در هر سوپرمارکتی پیدا میشوند، مرور میکنید.
بیشتر نوشیدنیهای گازداری که رنگ دلپذیری دارند، از انرژی درینکهای ردبول و هایپ گرفته تا نوشابههای مبتنی بر کولای کوکاکولا، پپسی و کاله، شفافیت رنگ خود را از کارامل دارند.
همچنین در انواع دلسترها و نوشیدنیهای مالت اسید کربنیکدار الکلی و فاقد الکل به شکل گسترده کاربرد دارد.
سیروپ و رنگ کارامل یکی از افزودنیهای مورد علاقه تولیدکنندگان نوشیدنی، از کافهها و بستنی فروشیهای محلی گرفته تا برندهای بزرگ نوشیدنی مانند بهنوش و کاله تا کوکاکولا و پپسی است.
کارامل به حفظ کیفیت محلول بودن مواد تشکیل دهنده در نوشیدنی کمک میکند و جلوی تهنشین شدن مواد در ترکیب را میگیرد.
اگر بستهبندی دو لایه بیشتر محصولاتی که در قفسه کیک و کلوچه سوپر مارکتها قرار میگیرند را باز کنید، رنگ محصول که لایه بیرونی آن را تشکیل میدهد میبینید. رنگ کارامل در صنایع کیک و کلوچه درست در همین نقطه، یعنی آخرین لایه محصول آنها به کار میرود و بیشتر محصولات، رنگ طلایی، کرم، قهوهای روشن یا تیره خود را از این رنگ میگیرند.
در پخت محصولات قنادی، کوکیها، کلوچهها و کیکها گزینهای پرطرفدار است.
اگر از مصرفکنندگان محصولات قفسه شکلاتهای سوپر مارکتها و قنادیها باشید، از قبل با این رنگ آشنا هستید و نیازی به معرفی ندارد.
بارهای شکلاتی هم در لایه بیرونی و هم در لایه درونی یا مغز خود حاوی رنگ کارامل هستند.
شکلاتهای تختهای، هم آنها که رنگهای براق و شفاف دارند و هم آنها که رنگهای قهوهای ملایم و تیره ماتی دارند، با رنگ کارامل به این شکل در آمدهاند.
در بستههای نوتلا و محصولات شکلاتی مشابه یا جایگزین آن، نقش مهمتری از کاکائو دارد.
یک دسته از محصولات شکلاتی نام کارامل را در عنوان خود دارند که شاید نیازی به گفتن نباشد در آنها هم کارامل نقش ماده فعال تشکیل دهنده محصولات صنایع غذایی را بازی میکند.
آب نباتهای شیری، کاراملی، قهوهای، کاکائویی، دارچینی و حتی انواع آب نبات میوهای و طعمهای مصنوعی با رنگ کارامل به عنوان یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده تولید میشوند.
عامل اصلی جذابیت ظاهری این محصولات محسوب میگردد. یکی از عوامل لذتبخش که در مکیدن آبنباتهای چوبی تجربه میکنید، همین رنگ است.
یکی از جذابیتهای اصلی که باعث فروش آن در صنایع غذایی میشود، سازگاری آن با انواع محیط محلول، از نوشیدنیهای اسیدی گرفته تا انواع محصولات الکلی و شیری است.
سرکههای تیره با استفاده از آن به رنگ تیره در میآیند. کارامل از معدود رنگ دهندههایی است که با شدت بالای اسیدی سرکه سازگار است و در آن رسوب نمیکند.
بیشتر نوشیدنیهای قهوه و شکلاتی که به صورت پودر در بستهبندیهای یک بار مصرف یا به صورت فله به مصرفکنندگان عرضه میشوند، حاوی رنگ کارامل هستند.
استفاده از آن در ترکیب نوشیدنیهای گرم به حفظ حالت محلول آنها کمک شایان توجهی میکند. با این حساب نقش آن در این محصولات بیشتر از یک رنگ دهنده و بهبود دهنده بافت محصول محسوب میشود.
ماده اصلی تشکیل دهنده آن ، در بیشتر محصولات جایگزین آن، از پودینگها و دسرهای شیری-میوهای گرفته تا پودرهای کیک خانگی با هر طعمی، کاربرد دارد.
همان طور که پیشتر در این پست از نیوساد، تامین کننده کارامل صنایع غذایی مشاهده کردید، این ماده هم به بهبود بافت محصول و حفظ قوام آن کمک میکند و هم یک رنگ و حالت دهنده دلپذیر در انواع کیک و پودینگ و دسر خانگی است.
یکی از کاربردهای رایج آن در صنایع غذایی زیر نظر مسئول تحویل سفارش در بستنی فروشیها، کافهها و قنادیها انجام میشود که تزئین محصول یا سس زدن به آن است.
کنجد، دانههای رنگی شکلات، پودر پسته و بادام و نارگیل، تکههای بادام زمینی و چیزهایی مانند این قابلیت چسبندگی ندارند و با سیروپ کارامل، یا سیروپ شکلات، توت فرنگی یا بلوبری برای مثال به پیراشکی، بستنی و باقلوا میچسبند.
لایه بیرونی بیشتر محصولاتی که در فروشگاههای نان فانتزی عرضه میشوند حاوی رنگ کارامل تیره است. همچنین به خصوص بیشتر محصولاتی که با رنگ تیره عرضه میشوند، این خاصیت را از رنگ کارامل، و نه آرد جو، دریافت میکنند.
با این حساب اگر تصور میکنید هر محصولی که با رنگ تیره بین نانها قرار گرفته نان جو است، شاید بهتر باشد کمی بیشتر دقت کنید و با سوال از فروشنده مطمئن شوید نان جو است.
نیوساد تامین کننده رنگ کارامل ایرانی برای مصارف غذایی و دارویی از معتبرترین برندهای جهانی است. این رنگ تقریباً در تمام محصولات صنایع غذایی، از صنایع نوشیدنی گرفته تا تولید و فرآوری نانهای حجیم و فانتزی به کار میرود و هر روز هم به موارد کاربرد آن افزوده میشود.
نیوساد وارد کننده مواد اولیه غذایی با قدرت شش برابر کاکائو است که آن را به یک رنگ دهنده قدرتمند برای محصولات غذایی که رنگ کرم، طلایی، شکلاتی، قهوهای و قهوهای سوخته دارند تبدیل میکند.
اگر برای کارگاه محصولات غذایی، از قنادی گرفته تا کافه و بستنی فروشی به دنبال آن هستید، برای مشاوره همین حالا میتوانید با نیوساد تماس بگیرید.
رنگ کارامل یکی از قدیمیترین مواد اولیه صنایع غذایی است.
با هر محصولی سازگار است و بالقوه در تمام محصولات صنایع غذایی میتواند مورد بهرهبرداری قرار بگیرد. چیزی که آن را به یک گزینه بدون جایگزین تبدیل میکند، قابلیت سازگاری با محیطهای چند مادهای به عنوان یک امولسیفایر است.
بدون آن مواد تشکیل دهنده بسیاری از نوشیدنیهای موجود در بازار رسوب میکنند. بعضی از این محصولات بر خلاف دوغها وقتی بافت مطلوب را از دست دادند، با تکان دادن به حالت محلول باز نمیگردند و بعید است وقتی با رسوب در آنها مواجه شوید برای خرید اقدام کنید.
نیوساد، فروشنده رنگ کارامل مایع و پودری در صنایع غذا و دارو است که امکان خرید رنگ کارامل به صورت آنلاین را به شما میدهد.
اگر قصد دارید از قیمت رنگ کارامل پودری باخبر شوید یا برای محصولات تولیدی کارگاه صنایع غذایی خود با هر اندازهای آن را خریداری کنید، برای مشاوره همین حالا با کارشناسان نیوساد تماس بگیرید.