آسه سولفام در صنایع غذایی به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی فاقد کالری شناخته میشود که از دهه ۱۹۸۰ میلادی در محصولات گوناگون صنایع غذایی و نوشیدنی و صنایع دارو کاربرد داشته است. اگر کنجکاو هستید در مورد آسه سولفام و کاربرد آن در صنایع غذایی اطلاعات بیشتری کسب کنید، پیشنهاد میکنیم ادامه مطلب را از دست ندهید و در این مجلۀ آموزشی از نیوساد، معتبرترین وارد کننده مواد اولیه غذایی همچنین وارد کننده آسه سولفام همراه ما باشید.
یک داستانی در بعضی از مطالب راجع به شیرین کننده های مصنوعی وجود دارد که مطابق آن یک شیمیدان به صورت اتفاقی دو ماده شیمیایی نسبتاً خطرناک را با یکدیگر ترکیب میکند و وقتی بین آنها واکنش شیمیایی برقرار میشود، گردی که روی لباس کار او مینشیند را لیس میزند و متوجه شیرینی آس سولفام میشود.
فرقی ندارد این داستان واقعی باشد یا فقط یک حقه بازاریابی برای جلب توجه، آسه سولفام پودری یک شیرین کننده مصنوعی با ترکیب شیمیایی C4H4KNO4S است که بدن انسان آن را جذب نمیکند.
این ماده درست مثل آسپارتام، رقیب پرطرفدارش در بازار شیرین کننده های مصنوعی، تا ۲۰۰ برابر شکر شیرینی دارد. اما بر خلاف آسپارتام، در مقابل حرارت، تغییر دما، پخت، تخمیر و واکنشهای دیگر مواد تشکیل دهنده محلول، پایدار است.
این ویژگی، آن را به یکی از مناسب ترین گزینههای شیرین کننده مصنوعی به خصوص در صنایع شیرینی و قنادی تبدیل کرده است.
برای مثال اگر در فرمول کیک و کلوچه باشد، بافت و ساختار محصول در طول پخت و حرارتدهی طبق انتظار تولیدکننده باقی میماند. در حالی که آسپارتام در این مراحل آب و ذوب میشود.
برخی از کاربردهای رایج این ماده در صنایع غذایی و نوشیدنی را در ادامه این مطلب از نیوساد، بهترین عهده دار فروش آسه سولفام، مرور میکنید.
تهمزه شیرینی آن به تلخ میزند که گاهی با عبارت فلزی هم توصیف میشود. از کوکاکولا زیرو گرفته تا انواع نوشیدنیهای گازدار، حاوی مقادیری از آن به عنوان شیرین کننده پایدار در محلول اسیدی هستند.
یکی از موارد کاربرد گسترده آن در صنایع نوشیدنی، دلستر و نوشیدنیهای مالت است. درست مثل آسپارتام، این ماده حداقل در مقادیر توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی مضر محسوب نمیشود.
بعضی از محصولات پرطرفدار صنایع غذایی مثل کیک و کلوچه به صورت صنعتی و توسط ماشینآلات خودکار تولید میشوند. آنها چندین مرحله فرآوری را پشت سر میگذارند تا در نهایت به شکل بسته بندی شدۀ کارخانه ای، به دست مصرف کنندگان برسند.
مرحله پخت کیک و کلوچه با حرارت دیدن بالای محصول متمایز میشود. این حرارت بسیار بیشتر از چیزی است که آسپارتام میتواند تحمل کند و در آن ذوب میشود.
در صنایع کیک و کلوچه به این ترتیب نه فقط یک شیرین کننده مصنوعی، بلکه یکی از تنها شیرین کنندههای فعال محسوب میگردد.
آیا تجربه خود از تولید یک محصول تخمیری در دوران مدرسه را به یاد میآورید؟ معلم شما گفته بود پنیر برای او تهیه کنید یا ماست یا ترشی؟ محصولات لبنی بر خلاف کیک، کلوچه و نوشیدنیها، درگیر مرحلهای به نام تخمیر میشوند که در آن لازم است همه مواد تشکیل دهنده طبق انتظار عمل کنند.
یکی از کاربردهای اصلی خرید آس سولفام در صنایع غذایی به صنایع لبنی اختصاص دارد که در آن به عنوان یک شیرین کننده پایدار در تخمیر که هیچ واکنشی با مواد تشکیل دهنده دیگر برقرار نمیکند، شناخته میشود.
نیوساد، وارد کننده آس سولفام و تامین کننده شیرین کننده های مصنوعی است که میتوانید مواد اولیه صنایع غذایی را از آن به صورت آنلاین سفارش دهید.
در لوازم قنادیها، این ماده هم به نام خودش و هم به عنوان شیرین کننده مصنوعی مناسب پخت و انجماد ارائه میشود.
قنادیها و بستنی فروشیها از جمله کسبوکارهایی هستند که با شیرین کننده های مصنوعی، حداقل به عنوان یک گزینه صنعتی و به صرفه سر و کار دارند.
خرید آسپارتام گزینه فعال مناسبی برای این دسته از کسبوکارها نیست؛ چرا که در حرارت بسیار بالا و دمای پایین، ساختار مولکولی آن پایدار نیست و در محصول آب میاندازد.
کاربرد اصلی این ماده در صنایع قنادی و بستنیفروشیها به عنوان شیرین کننده ساختاری یا فعال است. هر چند، بهتر است توجه داشته باشید که معمولا فرمولهای شیمیایی با درصدهایی از شیرین کنندههای مصنوعی متفاوت طراحی میشوند.
بسیاری از محصولات بهداشتی که روزانه با آنها سر و کار دارید مثل خمیر دندان، دهانشویه و همچنین داروهایی که مصرف میکنید، حاوی شیرینکنندههای مصنوعی هستند.
تولید کنندگان محصولات بهداشتی با توجه به خاصیت جذب نشدن این ماده به شکل گسترده روی آن به عنوان یک شیرین کننده فاقد کالری و جایگزین رژیمی شکر بهره میبرند.
این ماده در بسیاری از مرباها، مارمالادها، مارینیدها، سسها و سیروپ ها و شربتهای صنایع غذایی که مراحل پخت یا حرارت دیدن گوناگونی را از سر میگذارنند، به عنوان شیرین کننده مصنوعی فعال و ساختاری، کاربرد دارد.
شکر و محصولات شیمیایی که با مواد تشکیل دهنده دیگر این محصولات واکنش برقرار میکنند، باعث کاهش عمر محصول و کیفیت میشوند.
اگر برای کارگاه تولیدی یا مجموعه خدماتی صنایع غذایی به دنبال شیرین کننده مصنوعی مناسبی هستید که در کنار چندین مواد تشکیل دهنده دیگر چند مرحله را بدون واکنش سپری کند، با نیوساد، بهترین تامین کننده مواد اولیه غذایی، تماس بگیرید.
در این پست از نیوساد، وارد کننده اصلی آسه سولفام و تامین کننده آسه سولفام مصرفی صنایع غذا و دارو ، کاربردهای متنوع آن را مرور کردید.
در آخر شاید اشاره به این واقعیت بد نباشد که مزیت اصلی این ماده به شکر و آسپارتام، پایداری مولکول آن در برابر عوامل گوناگون مثل حرارت، تخمیر و شرایط اسیدی نوشیدنیهای گازدار و نوشابه است.
نیوساد، تامین کننده آسه سولفام پتاسیمی و مصرفی در صنایع نوشیدنی، صنایع کیک و کلوچه، صنایع لبنی و قنادیها و بستنی فروشیهاست که مواد اولیه صنایع غذایی را به صورت آنلاین و به سادهترین شکل ممکن عرضه میکند.
اگر به دنبال کسب اطلاع در مورد آخرین و مناسب ترین قیمت آس سولفام و خرید از فروشنده آسه سولفام ویتاسوئیت هستید، نیوساد گزینه ای است که میتوانید روی آن حساب کنید.