دکستروز آبدار

جهت استعلام قیمت و سفارش، تماس بگیرید:
دکستروز آبدار

دکستروز یک نوع قند ساده از ذرت می باشد که در عسل ، نان و شکر یافت می شود و به صورت دانه‌های سفید، بی‌بو، کریستالی با طعم شیرین می‌باشد. دکستروز یک افزودنی مواد غذایی است که شبیه فروکتوز و از لحاظ شیمیایی یکسان با گلوکز است و تقریباً ۲۰٪ شیرین تر از قند نیشکر است.

دکستروز از واکنش هیدرولیز کامل نشاسته توسط آنزیم تولید می شود و در صنایع غذایی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند جایگزین ساکارز در پخت و پز، لبنیات، مواد کنسرو شده، آدامس ، مواد نگه‌دارنده، پودرهای نوشیدنی و در رنگ‌آمیزی کارامل و سایر ترکیبات نیز باشد و از ماندگاری طولانی مدت محصول پشتیبانی می‌کند.

میزان شیرین کنندگی دکستروز با تغییر عواملی مثل دما، اسیدیته، حضور نمک ها، مواد طعم دهنده و غلظت و نوع سایر شیرین کننده های موجود در محصول غذایی تحت تاثیر قرار می گیرد. برخلاف ساکارز، دکستروز تحت تاثیر فرایند انورتاسیون ( تغییر ماهیت کیفی و فیزیکی ) قرار نمی گیرد و میزان شیرینی آن تغییر نمی کند.

در صنعت دو نوع دکستروز موجود می باشد :  آبدار ( Dextrose monohydrate) و خشک ( Dextrose Anhydrose)

کاربرد دکستروز آبدار:

– دکستروز آبدار در شیرینی‌سازی‌، شکلات ، کیک و کلوچه ، نان و بیسکویت‌، مربا، ژله‌ و محصولات عسل استفاده می‌شود.
– در صنایع نان دکستروز مونوهیدرات که طعم شیرینی دارد به عنوان ماده شیرین‌کننده و بافت‌کننده یا به عنوان یک بستر تخمیر استفاده می‌شود.
– در صنایع نوشیدنی دکستروز مونوهیدرات به عنوان مکمل غذایی و شیرین‌کننده کم کالری در نوشیدنی‌هایی مانند آبمیوه ها نوشیدنی انرژی‌زا و نوشابه / مشروبات الکلی استفاده می شود.
– از دکستروز مونوهیدرات می‌تواند به عنوان مکمل غذایی در داروسازی استفاده کرد.
– دکستروز آبدار را می‌توان در خوراک دام و طیور مانند غذاهای حیوان خانگی استفاده کرد.
– در شیرینی‌سازی و بستنی‌سازی و دسرها دکستروز آبدار به عنوان قند کم کالری کاربرد دارد.
– در آدامس ، دراژه آبنبات دکستروز پایداری در رنگ ماده غذایی را افزایش می دهد و این امر باعث افزایش طول عمر محصول تولید شده می باشد.
– دکستروز آبدار در دسرهای فریز شده، دسرهای لبنی، دسرهای تخمیر شده، نوشیدنی های با پایه شیر، خامه ها و پرکننده ها کاربرد دارد.