روغن جانشین کره کاکائو

جهت استعلام قیمت و سفارش، تماس بگیرید:
روغن جانشین کره کاکائو

کره کاکائوی طبیعی که از دانه های کاکائو تولید می شود و از پودر کاکائو تفکیک می شود به دلیل خاصیت منحصر بفرد و رفتار ذوبی خاصی که دارد در تهیه شکلات مورد استفاده قرار می گیرد ، اما امروزه به دلیل محدودیت آن و قیمت بالای آن از جانشین آن کره کاکائو یا CBS (Cocoa Butter Substitutes ) استفاده می شود که از هسته پالم توسط تکنولوژي فراکسيون توليد مي شود.

سی بی اس عموماً درشکلات هاي قالبي و روکشي استفاده می شوند و از لحاظ چشايي و نقطه ذوب مانند کره کاکائو است ، ذوب کامل در دمای بدن دارد و در دهان ماسيده نمي شود ، همچنین رفتار ذوبي عالي دارد و درمقابل اکسيداسيون داراي پايداري مناسبي مي باشد و در زمان انبارداري شکلات از بلوم زدن آن جلوگيري مي کنند. مهمترین ویژگی CBS ، شکنندگی خوب ، قابلیت قالب گیری و مقاومت حرارتی بالای آنهاست .

کاربرد: روغن جانشین کره کاکائو

– کاربرد اصلی سی بی اس در تولید شکلات و کیک . کلوچه می باشد و طعم و عطر خوب همراه با مزه دهانی دلنشین به محصول می دهد.

– محصولات تهیه شده از سی بی اس دارای براقیت خاص و دارای جلا با ماندگاری بالا در پوشش خود می باشند.

-CBS در محصولات غذایی از اکسیداسیون زودهنگام جلوگیری می کند.

– در تولید شکلات های قالبی و پوشش دادن محصولاتی مثل ویفر بیسکویت فروش ، روکش های کیک ، دراژه، آدامس و … از سی بی اس استفاده می کنند.

-CBS در فرمولاسیون خامه قنادی و پنیرهای پروسس به جای چربی حیوانی مورد استفاده قرار داد.