مونودی گلیسیرید- Distilled Monoglyceride
گلسیرول مونو استئارات یا مونو دی گلیسیرید (GMS) پودر سفید محلول در آب و روغنمی باشد که از اسیدهای چربگیاهی و حیوانی بوده و یک افزودنی غذایی می باشد که به عنوان امولسیفایر استفاده می شود. GMS دارای HLB پایین است درنتیجه مناسب برای امولسیون های آب/روغن(W/O)می باشد.
به طور کلی مونو دی گلیسیرید ها در محصولات غذایی موجب کاهش چربی، بهبود کیفیت محصول و افزایش ماندگاری محصول می شود و این ماده با خلوص 99، ( GMS 90) در انواع صنایع غذایی از جمله در نان، روغنها و مارگارین،لبنیات، شیرینی و شکلات استفاده می شود.
کاربردهای گلیسرول مونو استئارات:
- مونو دی گلسیرید در پنیر پروسس شده و پنیر پیتزا باعث بهبود رفتار ذوبی پنیر و کنترلبافت و افزایش کشسانی پنیر وپخش شدن یکنواخت چربی در سطح پنیر و همچنین بالا بردن ماندگاری پنیر می شود.