» » » سوربات پتاسیم – Potassium Sorbate

سوربات پتاسیم – Potassium Sorbate

توضیحات

سوربات پتاسیم – Potassium Sorbate

پتاسیم سوربات یا نمک فلزی اسید سوربیک به صورت گرانول سفید رنگ با فرمول شیمیایی C6H7KO2 یک نگهدارنده قوی با خاصیت ضد کپک می باشد که به راحتی در آب حل می شود و همین حلالیت بالا و خاصیت نگهدارندگی قوی نمک سوربات پتاسیم سبب استفاده بالای آن در تولید انواع مواد غذائی از قبیل تولید لبنیات، فرآورده های گوشتی و فرآورده های آردی ، ترشی و شوریجات و نوشابه ها شده است و عمر مفید این محصولات را بالا می برد.

سوربات پتاسیم نگهدارنده در مقادیر مجاز سمی نبوده و درPHکمتر از شش بهترین اثر خودرا نشان می‌دهد. غلظت ضد میکروبی مؤثر سوربات در مواد غذایی 0/3ـ0/50 درصد است.


کاربرد سوربات پتاسیم :

- سوربات پتاس به عنوان ضد کپک در انواع نان های صنعتی و فرآورده های آردی ، غلات و نان های پیتزا کاربرد دارد.
- پتاسیم سوربات به عنوان نگهدارنده در محصولات لبنی مانند شیر ، ماست ، پنیر پیتزا و دسر های لبنی استفاده می شود.
- در صنایع نوشیدنی مانند نوشابه ها ، آبمیوه ها و شربت ها نیز سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده استقاده می شود.
- پتاسیم سوربات تگهدارنده روغن ، مارگارین و کره های گیاهی و حیوانی نیز می باشد.
- سوربات پتاسیم در سس ها ، ترشیجات و شوریجات، خیارشور ، انواع کنسرو و سوسیس و کالباس وزیتون از رشد کپک جلوگیری می کند .
- سوربات پتاسیم در مربا و کیک و کلوچه ، خشکبار میوه های خشک شده نیز خاصیت ضدکپک دارد..
- بسیاری از محصولات زیبایی و دارویی نیز مستعد ابتلا به رشد کپک می باشند و استفاده از نگهدارنده جهت جلوگیری از گسترش رشد کپک مانند دارو ها و کرم های پوست در آنها رایج است.
- سوربات پتاسیم تثبیت‌کننده‌ی شراب نیز است و وقتی به شراب اضافه می‌شود اسید سوربیک تولید می‌کند. سوربات پتاسیم در این ترکیب یک تیر و دو نشان است. وقتی، تخمیر تمام شد ، سوربات پتاسیم می‌تواند با استفاده از مخمر باقیمانده شکر ورا به الکل تبدیل کند. در مقابل، در هنگام شیرین کردن شراب، از سوربات پتاسیم برای جلوگیری از تخمیر مجدد استفاده می‌شود.






محصولات مشابه