» » » اسید لاکتیک - Acid Lactic

اسید لاکتیک - Acid Lactic

توضیحات

اسید لاکتیک- Acid Lactic


اسید لاکتیک برای اولین بار توسط کارل ویلهلم شیمیدان سوئدی در سال 1780 از شیر ترش جدا شد و نامش از کلمه لاتین شیر گرفته شد . امروزه اسید لاکتیک از ترشی شیر یا تخمیر گلوکز یا محصولات قندی و نشاسته ایتوسط میکروارگانیسمها درستمی شود. لاکتیک اسید درآب و الکل محلول است و در برابر دما مقاوم است و دارای طعم ملایم شیر و غیر فرار و مقداری ویسکوز می باشد.در اثر ورزش نامناسب و زیاد در بدن نیز اسید لاکتیک تولید می شود و ترشح زیاد این ماده باعث گرفتگی و درد ماهیچه ها میشود .

در صنایع غذایی اسید لاکیتیک با درصد خلوص 80% و 85% موجود می باشد و کاربرد نگهدارندگی ، تنظیم کنندهPH و طعم دهندگی دارد.


کاربرد اسید لاکتیک :

- اسید لاکتیک بعنوان تنظیم کننده PH و طعم دهندگی در مواد غذایی و حفظ ماندگاری طولانی تر از کاربردهای آن است .
- اسید لاکیتیک در صنایع دارویی و دباغی چرم و رنگ نمودن پارچه و تولید جوهر و لاک کاربرد دارد .
- اسید لاکتیک از فساد به زیتون جلوگیری میکند .
- از لاکتیک اسید در صنایع لبنی برای تولید شیر و ماست و پنیر کاربرد دارد.
- اسید لاکتیک در انواع سس ، ترشیجات ، غذاهای آماده ، سوسیس کالباس و نوشابه‌ها نیز استفاده می‌گردد .
- لاکتیک اسید در صنایع داروسازی و تولید دارو بکار میرود .
- اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده و بهبود طعم و بافت در نان های صنعتی نیز کاربرد دارد.
- پروبیوتیک ها نیز جز باکتری های خانواده اسید لاکتیک هستند. این باکتری ها، باکتری های سلامت بخش نامیده می شوند؛ در نتیجه در تولید فرآورده های لبنی پروبیوتیکی مانند ماست های پروبیوتیکی در کنار خواص تغذیه ای خود خواص درمانی نیز برای مصرف کننده دارند، از آن ها می توان استفاده نمود.

دانلود آنالیز
محصولات مشابه