CBS - روغن جانشین کره کاکائو
کره کاکائوی طبیعی که از دانه های کاکائو تولید می شود و از پودر کاکائو تفکیک می شود به دلیل خاصیت منحصر بفرد و رفتار ذوبی خاصی که دارد در تهیه شکلات مورد استفاده قرار می گیرد ، اما امروزه به دلیل محدودیت آن و قیمت بالای آن از جانشین آن کره کاکائو یا CBS (Cocoa Butter Substitutes ) استفاده می شود که از هسته پالم توسط تکنولوژي فراکسيون توليد مي شود. سی بی اس عموماً درشکلاتهاي قالبي و روکشي استفاده می شوند و از لحاظ چشايي و نقطه ذوب مانند کره کاکائو است ، ذوب کامل در دمای بدن دارد و در دهان ماسيده نمي شود ، همچنین رفتار ذوبي عالي دارد و درمقابل اکسيداسيون داراي پايداري مناسبي مي باشد و در زمان انبارداري شکلات از بلوم زدن آن جلوگيري مي کنند. مهمترین ویژگی CBS ، شکنندگی خوب ، قابلیت قالب گیری و مقاومت حرارتی بالای آنهاست .
کاربرد: CBS
- کاربرد اصلی سی بی اس در تولید شکلات و کیک . کلوچه می باشد و طعم و عطر خوب همراه با مزه دهانی دلنشین به محصول می دهد.